[Z]aan de Wandel

zondag 29 september 2024!

 

Kom mee wandelen met [Z]aan de Wandel op zondag 29 september 2024! Dit jaar organiseert [Z]aan de Wandel weer een prachtige wandeltocht om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Als jaarlijkse sponsor nodigt e-formapp u samen met KRK Verzekeren en Nh1816 Verzekeringen uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. 

Er zijn wandelroutes van 5, 10 en 15 kilometer, geschikt voor wandelaars van alle leeftijden. Als organisatie sponsoren we de eerste 100 aanmeldingen, waardoor uw deelname gratis is. 

Schrijf u vandaag nog in via het inschrijfformulier en wandel met ons mee voor dit goede doel. Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen kanker.

Meld je direct aan!

Dit is waar we het voor doen 
Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Dat is veel te veel. En voor behandeling, onderzoek en preventie is veel geld nodig. KRK wil samen met u een steentje bijdragen door mee te doen aan [Z]aan de Wandel en daarmee het Antoni van Leeuwenhoek en Anna's Huis te steunen. 

Antoni van Leeuwenhoek 
Stichting [Z]aan de Wandel ondersteunt vanaf de eerste editie in 2011 onderzoekprojecten naar borstkanker door het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam (AVL). 

Anna's Huis
Op 31 maart 2018 is het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna's Huis officieel geopend. Anna's Huis is gevestigd aan de Zorgboulevard naast het ZMC in Zaandam.

 

zaan de wandel