Maak eenvoudig digitale formulieren

Met de praktische e-formapp maak je de formulieren helemaal naar jouw wens. Wil je hulp bij het maken van digitale formulieren? Dat kan! Wij helpen je graag met advies of wij nemen het maken van de formulieren helemaal van je over. 

Maak jouw ideale online formulier

Van een eenvoudige meerkeuzevraag tot een handtekening en het uploaden van een foto: met onze uiteenlopende elementen vraag je in ieder online formulier naar de data die jij nodig hebt. 

Gebruik unieke elementen

Zet een GPS-kaart met pinpoints in, houd overzicht over alle werklocaties en zie de gegevens van de dichtstbijzijnde werklocatie in. Met de track-and-trace functie zie je op de kaart waar de gebruikers zijn geweest.

eform met kaart

Laat formulieren de juiste vragen stellen

Zorg voor relevante vragen en maak een slim online formulier. Door logica toe te passen kun je bepaalde velden laten zien of juist laten verbergen, afhankelijk van de informatie die wordt ingevuld. 

eform regels

Is het online formulier af?

Dan kan het invullen beginnen! Via de handige app kunnen de gebruikers via hun laptop, smartphone of tablet ieder formulier openen en invullen. Na het versturen vind je alle verzamelde data terug op ons platform.