Ook aan de slag met het digitaliseren van formulieren?

Met e-formapp maak je altijd een formulier dat past bij jouw wensen. Niet gek dus dat al vele bedrijven profiteren van de voordelen van ons online platform en de app. Wil je net als deze organisaties af van papieren formulieren en werkbonnen? Neem dan contact op!

Deze bedrijven maakten de overstap naar online formulieren

Blokland Infra, specialist op het gebied van verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, railbeveiliging, toegangstechniek en parkeersystemen, gebruikt al geruime tijd e-formapp naar volle tevredenheid. Tijdens inspecties, controles en/of opleveringen gebruiken de werknemers van Blokland de e-formapp. Adriaan Blokland: “De e-formapp bespaart mij tijd en de informatie is direct bij de klant.”

Q-Lite inspecteert meer dan 850 locaties op het gebied van LCD- en LED-schermen. De e-formapp heeft ervoor gezorgd dat deze gegevens overzichtelijk zijn. Door onze kaartfunctie met pinpoints & track-and-trace selecteert de inspecteur bij aankomst het betreffende scherm aan de hand van de locatie en heeft direct toegang tot alle gegevens en formulieren.

Ook aan de slag met het digitaliseren van formulieren?

Neem contact op en ga direct aan de slag of vraag eerst jouw gratis demo aan. Benieuwd naar meer informatie over e-form app?

Ontdek alle functionaliteiten  Lees alles over de prijzen